3 arrangemang i grannkommunen

Tre arrangemang går i sommar av stapeln i grannkommunen i Blomstermåla Folkets Park under parollen Öppen Famn. Under festliga former avslutats aktiviteterna med en Öppenfamngala den 23 augusti. En final som föregåtts av konsert med Nils-Börje Gård och danskväll med Lasse Trofast Orkester veckorna innan.

Ett arrangemang vars syfte är en mötesplats för, ung som äldre, nyanländ som boende och besökande i trakten, att träffas under gemytliga former. Själva avslutningsgalan inleds klockan tio där aktiviteter för barn, linedance, olika kulturinslag varvas med ponnyridning, servering, lotteri och mycket mer. Initiativtagare till denna folkfest är Blomstermåla Folket park med eldsjälen Reidar Eek i spetsen. Medarrangörer är Röda korset, Svenska Kyrkan och Migrationsverket.
– Vi är mycket tacksamma och glada över att vi tillsammans med våra huvudsponsorer, de tre lokala Sparbankerna i Högsby, Mönsterås och Ålem samt Högsby, Mönsterås och Oskarshamns kommuner backar upp detta arrangemang. Detta tillsammans med COOP som bjuder på mat denna dag.
Vår vackra park bjuder verkligen in till en härlig upplevelse och tillsammans med aktiviteter och förhoppningsvis många besökande till alla de tre aktiviteterna.
Stihna Johansson Evertsson kommunstyrelsens ordförandetycker att detta är ett mycket bra initiativ från Folkets Park.
– Viktigt att vi arbetar över kommungränserna och detta initiativ är ett gott exempel på hur man kan kombinera nytta med nöje, menar Stihna.

Läs mer i denna tidnings annons.
Gunilla C Johansson


Publicerat

i

,

av

Etiketter: