Hallå där Zebastian

Hur känns det ett par veckor efter den stora premiären för Omöjligheternas Kväll?

– Helt fantastiskt, det gick långt över förväntan, 250 glada ungdomar på plats denna kväll. Fri entré, bra musik på scenen och massor av aktiviteter. Det är ett bra koncept för att nå unga från kommunen, Oskarshamn och Västervik en kväll i maj.
Artisterna fick med beröm godkänt av publiken. Det är klart att som arrangör att det blir extra roligt att se ungdomarna verka trivas en kväll som denna.

Vad säger ni om en fortsättning för 2017
– Vi sneglar redan nu på 2017. Vi kommer utvärdera detta tillsammans med Högsby kommun och fritidsgården Gården. Kan dock konstatera att det knappast kunde ha börjat bättre.

Backklättring populärast
­– Det var utan konkurrens längst kö till
backklättringen och där den som lyckades stapla flest backar med hjälp av en säkerhetssele landande på imponerande 25 backar
hög stapel. Detta innebär en totalhöjd på dryga sju meter.
Kvällen avslutades med prisutdelning med fina priser från Garpen, EMMA, Ring Up och Pizzeria Shalom. Läskbackar lånades ut av Coop i Högsby. Ljud och ljus fungerade klockrent.
– Vi från kyrkan är glada och stolta över den enorma respons och uppslutning vi fått för detta arrangemang. Målet med att nå många unga, det uppfylldes med råge.
Kvällen avslutades med säker hemresa med extra-insatt busstur med hjälp av Högsby kommun.
Text: Gunilla C Johansson
Foto: Zebastian Strömberg


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: