En riktig HEMVÄNDARHELG väntar

Då är det dags att tala om för vänner, bekanta, släkt och alla som vi känner att det närmar sig tiden på året då Högsbydagarna går av stapeln. Högsbydagarna är nämligen en av många goda anledningar att åka till Högsby kommun.

Under fredagen och lördagen träffas vi under trevliga former med underhållning, god mat, samtal och en rad aktiviteter som ramar in helgen.
När du då åker till Högsby, varför inte passa på att upptäcka din hemkommun lite extra.
Ta turen upp till Aboda. För den som vill, så finns det fika och mat uppe i toppstugan. För dig som vill upptäcka naturen på närmre håll, packa ryggsäcken, boka en kanot och stanna till och ta en fika i naturen. Eller varför inte hälsa på en gammal klasskamrat, eller boka in en släkt-träff. Möjligheterna är oändliga, eller i vart fall väldigt många.

Hur som… Nu, när du håller Innehåll i din hand fylld med turisttips och allt om Högsbydagarna, ring, maila eller sms:a och tipsa dina vänner om Högsbydagarna. Vill man läsa programmet för så finns det på nästkommande sidor och även på www.innehall.se.

Med Panetoz, No Tjafs, Pettson och Findus och Fake kan det knappast gå fel, du bjuds in till en riktig folkfest, toppat med aktiviteter, tivoli och en och annan glass.
Fredagskvällen drar igång med afterwork, Panetoz, No Tjafs och Tivoli.

 

Hallå där Anna Emrin berätta lite om Högsbydagarna:

– Tivolit  tar större plats i år med fler åkattraktioner och dess-utom attraktioner som vänder sig till de lite äldre barnen, så nu fångar vi bredden säger Anna Emrin, en i arbetsgruppen i Föreningen Högsbydagarna.
Anna berättare vidare att flera föreningar tagit tillfället i akt att synas och arrangera aktiviteter under lördagen.
– Högsby IK håller i en bakluckeloppis på parkeringen vid Karlssonsområdet. En aktivitet som brukar locka många, såväl köpare som säljare av diverse ”bra-att-ha-saker”. Tänk bara på att du som vill sälja saker föranmäler och betalar direkt till Högsby IK.
Några aktivieter arrangerade av föreningar är exempelvis, Föreningen Berga SOK arrangerar ett staktävling, Fliseryd Sport-fiskeklubb visar fiskeutrustning och Malen Gym arrangerar en uthållighetstävling,
Bergeskans firar sina imponerande 50 år på scenen med framträdande under Högsbydagarna.
Världsmästaren i bollkickning Thomas Lundman, kommer att stå på scen och även gå runt bland besökarna och samtidigt hålla bollen i luften.

Så sant som det är sagt, händerna i luften, nu kör vi …
Välkomna till Högsbydagarna 2016!