Kommunjakten

Hallå där Jonas hur går förberedelserna för årets kommunjakt, sett några älgar?
– Förberedelserna går enligt plan och anmälningarna börjar så smått att trilla in. Jag måste dock tyvärr meddela att jag inte har sett några älgar annat än på bild… så det återstår att se om även de laddar upp inför kommunjakten.

Vem är det som håller i själva jakten?
– Själva jakten handhas i år av vår gamle trotjänare Hans Birgersgård och som till i år har hjälp av Anders Ek (även det en gammal trotjänare) som även kommer att ta över rollen som jaktledare nästa år, då Hans aviserat att detta blir hans sista år som jaktledare.

Vad kan man förvänta sig under dagen som deltagare på jakten?
– En väldigt angenäm dag ute i naturen, där man som deltagare får möjlighet att träffa såväl nya som gamla bekantskaper under väldigt trivsamma former, och kanske rent av träffa en och annan älg också!

Kvällsaktiviteten på Staby, vad händer där förutom mingel, god mat och kaffe?
– Som om inte det räckte så har vi även bjudit in vår Regiondirektör Håkan Brynielsson från Regionförbundet i Kalmar län. Regionförbundet har fingret med lite överallt och bevakar utvecklingen på en bred front, varför det också är intressant att få höra Håkans syn på framtiden, inte minst vad gäller vårt näringslivs förutsättningar för en positiv utveckling. Även Företagarna har del spännande nyheter som de kommer att presentera under kvällen. Sen är det väl inte helt omöjligt att kvällen också kommer att bjuda på någon liten överraskning…

Är det försent att anmäla sig för den som gärna vill delta ?
– Nej, absolut inte! Sista anmälningsdag är den 29 september! Vill dock passa på att trycka lite extra på att om Du är företagare och ej tidigare deltagit på älgjakten så har du i år företräde till de få, men hett eftertraktade jaktplatserna. Så tveka inte, utan hör av Dig till mig snarast!


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: