Möjligeheternas kväll 21 maj

Aldrig tidigare har trycket efter biljetter varit större än detta jubileumsår.

– Detta beror dels på att vi har en artist i år som tagit sig upp på spellistorna samtidigt som intresset för Möjligheternas kväll har ökat.
Så sammanfattar Lotta Berggren och projektgruppen årets Möjligheternas kväll som är mitt uppe i all planering runt eventet.
– Det är en hel del som ska falla på plats för att kvällen ska bli så bra som den bara kan för alla som kommer denna kväll. Allt förarbete som det innebär med denna typen av arrangemang  är avgörande för att allt rent praktiskt ska rulla på.
Vi har flera som varit med i planeringsarbetet sedan vi startade och nya har tillkommit.
Nytt för i år är kvällens konferencier Pär Kalix Nilsson som tagit över stafettpinnen efter Magnus Sandholm. Så det blir en form av premiär då vi firar 5-årsjubileum.

Vinn biljetter  
– Då trycket efter biljetter är så stort så har vi beslutat att alla som nominerar personer till något eller några av de åtta priskategorierna är med i utlottningen av biljetter. På så sätt ökar vi chansen för alla att kunna få tag på biljetter säger Lotta.
I potten finns fyra biljetter där vi kommer att dra två lyckliga vinnare som vinner två biljetter vardera.
Tänk på att nominera pristagare senast 13 mars. Vinnarna presenteras i nästa nummer av innehåll. (Läs mer om detta i denna tidnings annons).

Gunilla C Johansson


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: