Öppet hus hos Lindhs Djur & Natur

Vi publicerar lite bilder från ett minst sagt välbesökt öppet hus hos Linds Djur och Natur som arrangerandes i mitten på maj. Det var många, mer än 1 500 personer, som tog chansen att åka Lionståget tur och retur till gården.

– Vi vet ungefär hur många besökare vi hade under dagen eftersom alla som var inne och besökte robotavdelningen måste ta på sig skoöverdrag i plast. Vi gjorde av med ca 3 000 set med plastskor och då ska man komma ihåg att alla var ju inte inne ladugården och ville se robotavdelningen säger Milton Lindh.
Gårdens öppet hus drog i gång vid tiotiden och var välbesökt ända fram till tvåtiden då man rundade av dagen. Förutom gårdsvisningen så var det flera lokala företag som passade på att visa upp sin verksamhet och sälja produkter.
– Folk som vi pratat med var glada över initiativet med öppet hus.
Klart att det är en fara med så mycket folk på gården när det gäller risk för smittspridning men allt verkar ha gått bra och det var ingen som missade att ta på sig skoskydd.
-Vi har ju verksamhet mycket nära samhället med både djurhållning som betesmarker. Och att ha öppet hus är ett litet sätt för oss att  ge lite tillbaka och visa hur livet på en gård kan se ut, säger Joakim Lindh.

Kusinerna  hoppas att ännu fler dricker ännu mer mjölk, och vill via Innehåll sända ett stort tack till alla ni som hjälpte till under dagen och till alla ni som kom.

/Text: Gunilla C


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: