Rejält drag på Högsbydagarna

Inga mindre än Panetoz, kända från årets Melodifestival kommer på fredagskvällen att stå på scenen vid Lanhagen. Panetoz tillsammans med No Tjafs hoppas vi är riktiga publikdragare till fredagen.

– Vår fredagsaktivitet sammanfaller med skolavslutningen och då känns det extra roligt att vi lyckats knyta detta band till oss säger Stellan Emrin.

Bandet Panetoz som bildades redan 1997 och hiten ”Dansapausa” har streamats över 40 miljoner gånger på Spotify och  har passerat fyra platina. Videon ”Dansa pausa” har setts över fem miljoner gånger.
Nya låten ”Håll om mig hårt” har sålt platina och på väg mot dubbel platina.
– Så klart jättekul att vi får komma och spela i Högsby, vi har hört att det är bra drag där säger Johan Hirvi, Panetoz.
(Läs en längre intervju med Panetoz i nästa nummer av Innehåll).

RIKTIGT DRAG
Med dragplåstren Panetoz och No Tjafs spelningar utlovas ett riktigt drag och mellan spelningar så kommer Dj BoomBoom hålla upp tempot.

Marknadsföringen av Högsbydagarna har dragit i gång och via bland annat sociala medier, Facebook och baksidor på mjölkförpackningar så hoppas arrangörerna på ett välbesökt arrangemang.
– Det som vi redan har släppt är försäljning av Högsbydagslotter som går att köpa hos lokala handlare i Högsby. Det är fina vinster som står på spel och vem vill inte köra en ståhjuling eller ta sig fram på en balansbräda.

SAMARBETE
– Ett nytt samarbete har inletts med Latitud 57, Oskarshamn, som kommer att vara representerade på Högsbydagarna och marknadsföra sommarfestivalen Latitud 57. Ett direkt resultat av vårt samarbete är att Fake kommer och spelar på lördagskvällen. Det som är extra roligt i år är att så många föreningar och företag vill vara aktiva på Högsbydagarna. Inte för att detta är ett självspelande piano, men allt fler har sett hur roligt man kan ha tillsammans och då går det så mycket lättare för projektgruppen avslutar Stellan.

Gunilla C Johansson


av

Etiketter: