Sandholms tipsar – Kundkväll och betong

Nästa vecka arrangerar Sandholms Färg och Golv en kundkväll där det bjuds på matnyttig information och nyhetstips från flera leverantörer.

 

– Vi hoppas att så många som möjligt kommer nästa vecka och tar tillfället i akt och ställer de frågor man har. Frågor när det gäller allt från tak till golv. Vi har flera leverantörer som informerar och delar med sig av såväl kunskap som säsongsnyheter berättar Karin Sandholm.

En nyhet som vi redan nu kan berätta om är hobbybetong. En mycket snabbhärdande och fiberarmerad betong som med fördel kan användas för allt från avancerade bänkskivor till små betongdekorationer.

– Att göra egna blomkrukor och dekorationer i betong är något som varit på tapeten länge och en trend som verkar hålla i sig. Då är det extra roligt att kunna erbjuda en betong som är fram-tagen för just dessa ändamål. Det blir en helt annan ytfinish med denna betong jämfört med traditionell finbetong som många använder. Det är ju bara fantasin som sätter gränser på vad det är man kan göra i betong. Det som är extra bra med denna betong är, att efter att den torkat ordentligt är frosttålig och fungerar för både inom- som för utomhusbruk.

Den matta ytan är perfekt att måla på för den som så önskar.

 

Text: Gunilla C Johansson


av

Etiketter: