Från 8 till över 70

Högsby Järn & Redskapshandel är medlemmar i kedjan Bolist och som inom ett par veckor kommer att distribuera en ovanligt fullmatad katalog på hela 70 sidor till kommuninvånarna. Katalogen som i skrivande stund ligger i tryckpressarna täcker upp hela Bolistsortiment på allt från husgeråd till elverktyg.

– Vi som lokal aktör inom vårt område kan inte själva ta fram en så omfattande katalog men tillsammans med övriga Bolist-
handlare så blir detta möjligt. En del av sortimentet har vi hemma i butiken, och det som inte finns hemma går bra att beställa via webbutiken. En del väljer att hämta ut och betala här hos oss och då får man det fraktfritt. Andra väljer hemleverans mot en mindre avgift.
Ann menar att med hjälp av webbutiken och katalogen så kan man smidigt, enkelt och bekvämt beställa det man behöver för hus och hem och att allt fler ser fördelarna med denna form av handel.
– Inget kan dock ersätta det personliga mötet, och vi hoppas att god service och nätbutik stärker kontakten med våra kunder.
8-9 maj kommer vi att bjuda alla kunder på korv, kaffe och saft samt ballonger till barnen och dessutom extra bra erbjudanden i butiken under dessa dagar. Vi hoppas på många kunder dessa dagar, för vem kan väl motstå en kopp kaffe och en varmkorv
hälsar Ann, Kenneth, Ann-Britt, Johnny och Daniel.

Gunilla C Johansson


Publicerat

i

,

av

Etiketter: