Ledarskifte

Fredrik tackar för gott samarbete med medarbetare och kunder i Högsby och lämnar, efter 11 år  som butikschef, över rollen med varm hand till Björn Johansson nytillträdd butikschef Coop Högsby.

– Det ska bli spännande att leda butiken i Högsby och tillsammans med medarbetare och kunder ska vi jobba för att få en butik med ännu bredare sortiment. Något som jag själv brinner för är det ekologiska sortimentet och för vår miljö. Viktiga frågor som allt fler kunder har som grund när de väljer att handla sina råvaror i butiken menar Björn.
– Jag vet att det är ett bra gäng som arbetar här i Högsby och att butiken är fräsch och välskött. Man kan säga att det blir som att komma till ett uppdukat bord. Men precis som med allt så behöver man då och då duka om för att bjuda in på nytt säger Björn.

Personligt om Björn
Favoriträtt: Ryggfbiff
Färg: Gul
Bok: Dagstidningar
Sport: Innebandy
Musik: Dire Straits
Gör mig mest arg: Orättvisor och när man ljuger för egen vinning skull
Gör mig mest glad: Positiva människor och min familj.
Hur ser det ut för Coop i Högsby om 10 år:  Ser bra ut, en butik med medvetna kunder som ställer krav på hög livsmedels-
kvalitet.

Björn kommer senast från Coop i Oskarshamn som butikschef och arbetspendlar dagligen från Vimmerby. Fredrik träffar du på Coop i Oskarshamn.
Livsmedelsbutiker är viktiga för ett samhälle och i Högsby finns det hela två aktörer.

Vi på Innehåll önskar Fredrik lycka till med sina framtida utmaningar i Oskarshamn och hälsar Björn välkommen till Högsby.
Gunilla C Johansson


Publicerat

i

,

av

Etiketter: