Ulrika satsar på framtiden

20 är 25

 

När vi intervjuade Ulrika Svantesson Lundberg då hon firade 20 år som företagare så var det inte helt självklart att hon skulle driva verksamheten vidare i Högsby. Planer och tankar fanns då på att flytta söder över.

 

Hon var redan då mycket övertygande när hon berättade om hur bra och smidigt det var att driva företag i Högsby.

Nu fem år senare är det annat ljud i skällan. Hon stormtrivs mer än någonsin och har inga som helst planer på att flytta verksamheten till annan ort.

 

Vad är det då som gör att du tänkt om?

– Det är nog mycket som spelat in, men det mest är nog att jag vågat utveckla och utmana mig själv som person. Jag har vidareutbildat mig inom det jag tycker om och som jag brinner för, och det är att alla ska känna att man trivs med sig själv.

 

Min personliga resa har genererat till att jag är fransstylist och kan hjälpa till med fransförlängning. Har även utbildat mig vidare inom skönhet och hudvård med att erbjuda vaxning för att ta bort oönskad hårväxt, till hudvård med att minska fina linjer och acneärr i ansikte.

Dessa satsningar har verkligen slagit väl ut då jag har fått kunder som åker från Vimmerby i norr och Kalmar i söder hit till Högsby.

 

Filial i Fliseryd

Ulrika startade en enklare filial i Fliseryd i samband med att den salong som tidigare fanns där skulle läggas ned.

– Här erbjuder vi klipping, ett sätt att ha fortsatt service till kunder som vill kunna klippa sig på hemmaplan.

Salongen i Högsby bemannas av Ulrika samt Rebecca Höglander och är belägen på Storgatan i Högsby.

– Nu är målet att verksamheten ska bli så miljövänlig som det bara går, då vi siktar in oss på produkter med så låg miljö-påverkan som möjligt.

 

Text: Gunilla C Johansson. Foto: Privat


Publicerat

i

av

Etiketter: