Hugo Lundström x 3 Högsbydagarna 2019

Lundström x 3

Under årets Högsbydagarna kommer du att spela i hela tre olika konstellationer vid tre tillfällen! – Ha ha ja det blev visst så i år. Först ut är spelning tillsammans med min syster på fredagskvällen. På lördagen vid lunchtid i kyrkan är det dags för andra spelningen med båda mina syskon , Catja och Oliver och många andra musiker och sångare. Sist ut är på kvällen med Strömers Pack där det blir rock’n’ roll till 100%.

Hur är det att uppträda med sina syskon? – Det fungerar finfint. Vi har ju gjort så under många och vi klickar bra och vet hur vi fungerar tillsammans. Jag är yngst i syskonskaran och spelar mest trummor, även om det blir en del gitarr. Har fått min inspiration främst från pappa Åke som lärde mig mycket om musik när jag var liten. Mamma sjunger en del och har väl inspirerat syrran kan jag tänka mig.

Vad betyder musiken för dig? – Det betyder allt. Man kan uttrycka och förmedla känslor och det är ju så vansinnigt roligt. Man kan ju hålla på hur mycket som helst och man blir aldrig fullärd utan det är en ständig utvecklingsresa utan bortre gräns.

Har du någon gång tröttnat på musiken? – Jag kanske då och då inte riktigt alltid hittar inspirationen och då kanske man spelar mindre, men tröttnat, nej det finns bara inte. Catjas låt & covers På fredagens spelning blir det mest covers, förutom då vi framför Catjas singel Expand your dreams som är Catjaa egna låt. På konserten i kyrkan under lördagen blir det trummor och gitarr för min del, och sommarmusik som gör sig allra bäst i kyrkan där det är en fantastisk akustik. På lördagskvällen blir det låtar med drag, det vill säga gamla hederliga rocklåtar Jag sjunger en del men helst bara då det behövs. Gillar att vara på scenen, längst bak och hålla koll på tempot.


Publicerat

i

av

Etiketter: