Högsbydagarna 2019 LIAMOO på scenen 14.00

På scenen lördag 15 juni kl 14.00 LIAMOO

Hej Liamoo!

Stort grattis till din och Hanna Ferms tredjeplats i Svenska melodifestivalen med låten Hold you! –Tack!

Berätta vad har det inneburit för dig som artist att delta i Melodifestivalen? – Att delta i tävlingen har krävt mycket energi och ork! Men det blir nice så länge man även passar på att njuta!

Upplägget för Melodifestivalen är ju så att den genom deltävlingar och andra chansen håller på under ett antal veckor, hur laddar och laddar man om under dessa veckor? – När jag laddar så repar jag väldigt mycket av tiden. Jag samlar fokus i mitt lugn innan jag ska upp på scen, gillar inte att prata så mycket innan jag ska upp. Jag försvinner liksom bort lite i min bubbla precis innan.

Din musikaliska resa startade redan när du var en av deltagarna i IDOL. Berätta lite om denna resa och hur du utvecklats som artist? – Resan i Idol har varit nyttig. Typ som den bästa musikskolan jag gått i! Gick ifrån att typ ha social fobi till att våga sjunga högt för allt och alla! Det hjälpte mig även som privatperson!

Hur ser sommaren ut för dig när det gäller spelningar? – Sommaren brukar vara busy! Jag gillar det! Mycket festivaler! Sen så njuter jag även när jag åker till städer jag aldrig varit i förr.

Du uppträder på Högsbydagarna i år, vad känner du till om Högsby? – Jag känner inte till så mycket om Högsby men ser fram emot att lära mig om stället!!

Har du varit här tidigare? – Nej, har aldrig varit i Högsby förr!

Att uppträda live som du gör på Högsbydagarna hur känner du inför det? – Jag älskar att stå på scen så jag är sjukt taggad på att köra för er!!

På vilket sätt är kontakten med publiken viktig? – Asså jag älskar att få med publiken. Det är ej jag som är showen, det är vi som är showen!

Alla som hoppas på att få höra dig framföra Hold you i någon form, vad säger du till dem? – Angående hold you.. kom dit så kanske den kommer.  

Om du får frågan kan vi hoppas på att få se dig i Melodifestivalen 2020? – Mello 2020? Jag säger aldrig ”aldrig”!

Text Gunilla C Johansson

Bild Beata Cervin


Publicerat

i

av

Etiketter: