Högsbydagarna 2019 Lunchmusik 12.30 Högsby kyrka

Högsby kyrka kl 12. 30 lördag 15 juni

– Vi är ofta med på Högsby- dagarna men stod över förra året. Nu är vi tillbaka igen och har laddat upp rejält och hoppas på en fullsatt kyrka. Vi har satt alla låtar och nu övar vi alla för fullt berättar Ann Hultman.

Vad står på repertoaren? – Det blir många låtar som de flesta känner igen som, En stund på jorden av Laleh, En dag i sänder av BAO, Änglamark av Taube och en rad traditionsenliga likt Den blomstertid nu kommer. I år blir det ovanligt många duetter i olika konstellationer och några låtar där alla är med och sjunger.

Är du spindeln i nätet som du brukar vara? – Ja jag är visst det, men jag är med och sjunger någon duett och låtar där alla sjunger. Alla som spelar och sjunger bor ju inte i Högsby. Vi sätter samman själva föreställningen på lördagsmorgonen. Sanna Carlsson bor ju i Stockholm och Mikael Wessel i Kalmar så vi har ju svårt att få till gemensam tid att öva. Det blir lite att öva där man är, men vi har hittat ett bra arbetssätt så det brukar lösa sig. Det är så häftigt att få vara en del i ett gäng där alla gillar att sjunga och spela och där publiken verkar uppskatta det vi framför. Dessa är stunder som gör att jag gillar mitt arbete. Arkivbild.


Publicerat

i

av

Etiketter: