Boktips från Högsby kommunbibliotek

För de minsta!
”Tomten och den röda halsduken” av Lena Arro.
ISBN 91-2969041-2.
En liten grå och ensam tomte är på väg norrut för att hinna fram till jul. På vägen hittar han en vacker röd halsduk och strax därpå hör han ett svagt rop på hjälp från sjön. Läs den fina historien om tomtens äventyr!

Jultips!
”Fixa julen – proffsens bästa tips för en lyckad jul”.
ISBN 978-534-3974-5.
Boken innehåller en mängd recept på både ny och klassisk julmat. En tänkvärd uppmaning finns med i bokens början, nämligen att det går utmärkt bra att strunta i allt vad traditioner heter och i stället skapa sig en egen jul. En härlig bok att inspireras av och som dessutom innehåller tips på bra filmer med julkänsla. Skönt att koppla av med i julstöket när orken tryter!

Irene Nettelbrant från Fågelfors
tipsar om boken
”Livet efter dig”
av Jojo Moyes.
ISBN 91-979803-6-5
– Detta är en helt fantastisk bok! Enda felet med den är att den borde vara dubbelt så tjock! Det var länge sedan jag läste något så gripande och berörande, säger Irene.
Boken handlar om Will vars hela liv varit en framgångssaga och om Lou som efter Wills olycka tar jobbet som hans assistent enbart för att tjäna pengar och komma hemifrån. Läs också Jojo Moyes nya bok ”Sophies historia”.

Ann-Louise Karlsson från Berga
rekommenderar kriminalromanen
”De bortglömda” av Sara Blaedel.
ISBN 978-91-86649-90-6.
– Författaren har lyckats skriva en bok som griper tag i läsaren från första stund och som innehåller ett oväntat slut. Den handlar om vad som händer när mänskliga spärrar släpper och hur barndomen kan påverka en människas liv, säger Ann-Louise. Detta är Sara Blaedels sjunde bok om den danska kriminalinspektören Louise Rick.

Ändrade öppettider under helgerna!
23/12 öppet kl. 9 – 15
24 – 26/12 Stängt under julen
30/12 öppet kl. 9 -15
31/12 – 1/1 Stängt under nyår
5/1 Stängt under trettonhelgen

Personalen på Misteln bibliotek och turistbyrå önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År!


Publicerat

i

av

Etiketter: