Biljettsläpp Idag

Rykande färska biljetter till Möjligheternas Kväll finns nu att köpa på Sandholms Färg och Golv. En kväll där artister är bokade, menyn börjar sätta sig och där grovplaneringen övergått till finjusteringar.

Andreas Weise
Underhållningen i år kommer Andreas Weise stå för, tillsammans med coverbandet Mannerz. Andreas slog igenom redan 2010 som en av deltagarna i TV4’s underhållningsprogram IDOL. Andreas har sedan dess etablerat sig som en folkkär artist. Inte minst via medverkan i
programmet Så ska det låta och Let’s Dance samt sommarturnén 2013 med Diggilogänget.

Mannerz
Coverbandet Mannerz har ett förflutet i danzbandskampen, därav bokstaven Z i namnet, men är numera ett coverband med stor bredd som turnerar friskt landet runt och bjuder på god stämning för alla åldrar. Så i år lär det blir fart på dansgolvet.
– Vi har ett stort tryck på biljetterna vilket vi är mycket glada över. Det känns som att denna fest som vänder sig till alla har satt sig i kommunen. Som med allt man drar i gång för första gången så vet man ju aldrig på förhand om det slår väl ut.  Vi är nu inne på tredje året i rad med detta arrangemang något man inte vågat hoppas på när det hela startade, säger Lotta Berggren, projektledare för Möjligheternas Kväll.

Stabygården
Festen är som vi tidigare skrivit om i Innehåll förlagd på Stabygården och antalet biljetter är oförändrat 250 stycken.
– Förra året så satte vi lapp på luckan och det hoppas vi på även denna gång. Nytt för i år är att man kan reservera bord vid sällskap från 8 personer och uppåt. Vi har också justerat biljettpriser något. Biljettpriser har ju varit oförändrade under två års tid, men för att klara hög kvalité på mat och underhållning så har vi valt denna prisjustering. Vi vill från Möjligheternas Kväll hälsa er alla hjärtligt välkomna denna försommarkväll, avslutar Lotta.

Läs mer om Möjligheternas Kväll i denna tidnings Annons. Vi vill även påminna dig som läser Innehåll om möjligheten att nominera pristagare de kategorier som räknas upp i annonsen. Maila namnet på den du vill nominera (oavsett kategori) till lotta@shelterab.se
 Gunilla C Johansson


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: