Bilverksta’n igång igen

Efter några månaders uppehåll så är verkstaden hos Frendo igång igen och detta från den 2 mars. Verkstaden kommer att bemannas av Martin Karmbäck, nyinflyttad kommuninvånare som har mångårig erfarenhet av såväl bil- som båtmotorer.

– Under min tid i Stockholm så drev jag egen Mekonomenverkstad där vi tog hand om objekt från såväl land som hav. Har reparerat och servat bilar och båtar från många olika tillverkare, så jag ser fram emot att börja jobba på en allmärkesverkstad som Autoexperten innebär. Det enda vi inte tar emot är väl ubåtar säger Martin.

Åter i drift
Tommy och Agneta Karlsson är glada över att verkstaden åter tas i drift och inte bara tillhandahåller sommar- och vinterdäck.
– Vi har drivit macken, däckförsäljning och verkstad i nio år och vi stormtrivs verkligen med vår verksamhet. Alla kundmöten vi får vara med om varje dag är det som gör att vi tycker om att gå till jobbet så ofta som vi gör. Vår spel- och fikahörna är mycket uppskattad av våra kunder, och en, som vi tror, viktig träffpunkt. Man behöver lite olika platser att kunna hänga på som ungdomarna säger, för att träffas och prata lite. Vi får ju höra både det ena och andra ibland, och det gör ju arbetsdagen lite extra spännande och roligt stundtals, säger Tommy och Agneta.
– För oss är det viktigt att våra kunder känner sig som hemma och att man faktiskt är en riktig mack där det går att köpa en korv, köpa ett tändstift och faktiskt få hjälp med bilen, det är det inte många mackar som kan i dag.

Innehåll tackar för ett trevligt besök hos en av kommunens företagsamma företagare.
Gunilla C Johansson


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: