Boka in lördagen den 15 juni

Innehåll har träffat Mathilda Eriksson, nyvald ordförande i föreningen Högsbydagarna och Lina Danlid Burke ledamot i styrelsen. Båda känner att det är ett stort engagemang i år för Högsbydagen och många kommuninvånare som hjälper till för att den årliga folkfesten ska bli bra.

– Ingen nämnd, ingen glömd, men det känns att vi har vind i seglen säger Mathilda.

Mycket klart i skrivande stund
– Det kommer bli knallar och utställningar i sedvanlig ordning samt aktiviteter i och omkring Tingshusparken. Duran och Mollan var ett mycket uppskattat inslag förra året och kände själva stort stöd från publiken, så självklart har föreningen bjudit in dom i år igen och de har tackat ja.

Högsbydagslotten
Just nu håller gruppen på att spika programmet, så hör av er till föreningen om ni har förslag på utställningar, uppträdanden eller andra aktiviteter under såväl fredag som lördag.
– Jag tycker att flera lokala företag ska ta chansen att visa upp sig, det är ett ypperligt tillfälle att synas och prata med så väl trogna som nya kunder, säger Lina Danlid Burke, som uppmanar företagare att kontakta föreningen för boka utställningsyta.

Kampen om 10 000 kronor
I år har vinsten på karnevalståget bästa ekipage höjts till hela 10 000 kronor, så ta chansen att kamma hem vinstpotten genom att anmäla ditt
ekipage till HG Strömer som håller i själva karne-valståget.
Triathlon kommer också att arrangeras under lördagen och man hoppas att uppslutningen blir stor.
– Nytt för i år är ett mini-race för de lite yngre barnen, ingen föranmälan behövs till detta, men vi tror att det kommer att vara ett uppskattat inslag.

För den som vill komma i kontakt med föreningen, läs mer i denna tidnings annons.

// Gunilla C Johansson


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: