Digitalbutikerna har sett dagens ljus i Högsby

Nu är det klart! Verksamheten i Gallerian nere vid Karlssonsområdet som tidigare gått under namnet RingUp, byter nu tillhörighet och går över till Digitalbutikerna. Ett strategiskt val som innebär ett lyft för företagets kunder. Detta menar Markus Jakobsson, Digitalbutikerna.

– Vi får ett komplett utbud med produkter och tjänster och kan hjälpa en kund med allt från att gräva för fiber till att se till att IT-produkter installeras och fungerar. Våra kunder möter Malin Jonsson eller Andreas Axelsson här i butiken precis som tidigare.

– Den stora skillnaden är att vi nu även säljer TV-abonnemang som gör att vi nu äntligen är helt kompletta så att vi kan hjälpa till att få ordning på hela det digitala hemmet berättar Malin Jonsson.

– Så den som behöver allt från att tanka sin kontanttelefon, köpa telefon till att få hjälp med bredbandet eller TVn är varmt välkomma in till oss menar trion.

– När man som kund beställt det man behöver så är det jag som åker ut och installerar. Det är mycket att hålla ordning på när det gäller abonnemang, teknik och att få allt att fungera. Det är inte lätt för en privatperson att hålla sig uppdaterad med allt det nya. Då är det extra bra att man kan anlita ett företag och kan nytta RUT-avdraget för nätverk och installationsarbeten menar John Friberg.

– Vi ser alla mycket positivt på att vi nu har ett brett utbud och att det som tidigare saknats och efterfrågats nu alltså finns här i butiken. Det är roligt att det händer många positiva saker här i området, vår satsning här i butiken med fler tjänster och fler matställen och caféer i kommunen avslutar Malin.

 

Text och foto: Gunilla C Johansson


Publicerat

i

, , ,

av