Gå och bada

Tänk vilka bra förutsättningar vi har i Högsby kommun när det gäller att kunna bada i en insjö. Vi har badplatser i nästan alla väderstreck.

För med Övrasjön Fågelfors, Välenbadet Fagerhult, Gösjön Berga och Kleven Aboda så går den knappast att säga att man inte har någonstans att åka till för att bada. Dessutom så finns det god tillgång till glass på flera av dessa badplatser. En tillgänglighetsramp vid Gösjön står snart färdig och då kan alla bada, helt fantastiskt egentligen om man tänker efter. Vi på Innehåll gillar ordet alla. Förutom de uppräknade kommunala badplatserna finns det en uppsjö av mindre sjöar som lämpar sig för bad. Kanske inte med glass, brygga och hopptorn men kanske med andra värden som stillhet, ro och att bara vara.

Så, precis som FöreningsSport har skyltat upp i sin butik med orden sol, vind och vatten så finns detta i överflöd i denna kommun. Ta ditt fiskespö och prova fiskelyckan, ta en tur med båten och kanske testa på en surfingbräda. Av med skorna och ner med tårna i sanden för nu är det sommar.

PS. Tänk på att skydda dig mot solens starka strålar, fram och på med flytvästen när du ska ut på sjön. Sist men inte minst tänk på brandrisken, släck lägerelden ordentligt, så ska du se att detta blir din bästa sommar – Ever!
Gunilla C Johansson


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: