Grattis Berga hemtjänstgrupp

Ledamöterna i personalutskottet, Högsby kommun hade ett digert arbete med att utse Årets arbetsplats 2016.

– Ja det hade vi verkligen, det är många som varje dag gör ett mycket bra arbete i kommunen. Att då utse en arbetsplats som drar längsta strået har inte varit helt lätt. Efter lite diskussion i utskottet landande vi gemensamt på Berga Hemtjänstgrupp säger Mikael Jonnerby, ordförande personalutskottet.
Det var Mikael Jonnerby och Magnus Gabrielsson, ersättare personalutskottet, som representerade utskottet denna dag. Duon framförde sin uppskattning till medarbetare i kommunen och denna dag speciellt till Berga Hemtjänstgrupp.
Priset förutom äran är en prissumma på hela 20 000 kronor som är öronmärkta till personalfrämjande och verksamhetsutvecklande aktiviteter.

Josefin Olsson, en av pristagarna;
– Så glada vi blev, och vi visste inget. Det är roligt att få uppskattning för det jobb vi gör. Vi gillar alla att arbeta för och med de äldre så att de ska få det så bra som det bara går. Många vill bo kvar hemma så länge det bara går och då känns det extra bra att kunna hjälpa till.
Motivering
Berga hemtjänstgrupp har skapat ett arbetsklimat där de värnar om varandra och löser mycket av sina egna problem i gruppen. De har visat på en god trivsel och låg sjukfrånvaro. Gruppen arbetar för en hög kvalitet på de insatser som ges till brukare, vilket har gett en kontinuitet med siffror som motsvara de bästa i landet. Vi hoppas att deras goda arbete kan inspirerar andra.
      /Personalutskottet Högsby Kommun.

Vi på Innehåll ber att få gratulera årets pristagare och önskar er all lycka till i det dagliga arbetet.

Text och bild: Gunilla C Johansson


Publicerat

i

,

av

Etiketter: