Handla på hemmaplan

Nära dig Fagerhult
Vi har allt du behöver till julbordet! Vi tipsar om Smålandsproducerat från charken och de 4 olika smaker av julmust vi har på hyllan.  Vi har ätbara presenter, men även en och annan julblomma och liknande presentartiklar som passar under granen.
PS: Glöm inte att vi, och butikerna i Berga och Fågelfors har julmys den 19 december! Håll utkik!

Coop Berga
Du finner allt till både julbordet och nyårsmiddagen här i vår butik. Våra plankor och festfat till jul och nyår går att beställa hos oss, gärna två vardagar i förväg. Vi kan beställa hem de flesta varor som erbjuds i reklamblad, så vi har alltid ett större och bredare sortiment än varorna du ser i butik. Drömmer du om att ge bort en kaffebryggare i julklapp till din svärmor så kan vi se till att du kan köpa den hos oss.
PS: Glöm inte att vi, Fagerhult och Fågelfors har julmys den 19 december! Håll utkik!

Sandholms färg och golv
Vi erbjuder vad vi tycker är årets julklapp; Presentkortet! Med valfritt belopp får man helt enkelt välja själv och då kan det ju knappast bli fel. Vi har breddat vårt sortiment från färg, tapet och golv till att omfatta mycket inom bygg, järn och även hemprodukter från Electrolux. Vi har även fina julgranar till försäljning, även detta helt nytt för i år. Det är många nya kunder som hittat till oss och vårt nya sortiment, bättre julklapp hade vi inte kunnat önska oss!

Högsby Sparbank
Ge bort fonder i julklapp. Det är långsiktigt och något som kan glädja under flera år. Dessutom är det den perfekta julklappen till den som har allt. Du kan även ge dig själv en julklapp och en bra start på det nya året genom att boka in en tid för personligt möte med din bankkontakt.

Kicki Svensson, Högsby Kommun
Att handla på hemmaplan är den bästa julklappen för alla lokala affärer. Jag vill tipsa om Johannas Blommor som säljer tygväskor med texten ”Det är coolt att vara snäll”, den tygkassen gillar jag. Eller om du vill ha en egen design på din tygväska, ta dig till Amar som är vår skräddare mitt i byn.

Stormhatten
Vi hoppas att många paket och gåvor är blommor i år. Med två blomsterhandlare i kommunen så är utbudet stort. Finns många blommor som går i rött och vitt, favoriter till jul.

Långemåla VVS Service
Årets julklapp borde vara en värmepump. Den sänker energikostnader samt arbetsinsatser för dig som eldar med ved eller pellets. En lönsam julklapp med andra ord. Vi har sålt en hel del under året, intresset ökar stadigt.

ICA Högsby
Vi tycker att årets julklapp är att ge bort en Matkasse. Ett bra sätt att lösa vardagsstressen och förenkla matlagningen.
Enkla recept och nyttigheter följer med kassen och den finns i flera olika prisklasser och innehåll.


Publicerat

i

,

av

Etiketter: