Jill Johnson till Högsby

Nu är det klart, Möjligheternas Kväll har lyckats boka upp högaktuella Jill Johnson till årets kväll den 21 maj. Jill som för närvarande befinner sig i sina mest händelserika, succékantade och framgångsrika år i karriären.

– Vi är så otroligt glada över att detta gick vägen och nu har
förberedelser inför kvällen dragit igång på allvar säger Lotta Berggren, en av personerna i projektgruppen runt Möjligheternas Kväll.

5-årsjubileum
Arrangemanget som firar 5-årsjubileum får i år en artist med riktigt stjärnglans, som endast framträder på få utvalda åtagande under våren innan kommande sommarturné drar i gång på allvar.
– Detta gör det än mer roligt att vi lyckats knyta Jill och hennes band till oss. Framträdandet blir av akustisk karaktär med gitarr och mycket stämsång i en nära kontakt med publiken.
Vi hoppas att Jill och bandet tycker att detta är lika uppskattat som vi gör, att vi möts i Högsby.
Jills uppträdande tillsammans med prisutdelning, god mat och senare på kvällen dans tillsammans med DJ Peter Carlsson hoppas vi ger ännu en oförglömlig kväll på Stabygården i Högsby säger Lotta.
Projektgruppen består av Lotta Berggren, Karin Sandholm, Emma Johansson, Liselotte Arvidsson, Ewy Magnusson, Gunilla C Johansson, Per Nilsson och Roger Welke.
Vi vill än en gång uppmana till er läsare att nominera pristagare till de åtta kategorierna, avslutar Lotta.

//Gunilla C Johansson
Se mer info i denna tidnings annons.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: