Johan tillbaka på hemmaplan

– Vi har haft ett högt tryck på företagssidan och allt eftersom vi får allt fler företagskunder utökar vi nu med en tjänst. Helt i linje med att banken växer, så vi ser alla positivt på att Johan Mörstam nu börjar hos oss säger tf VD Urban Thorstensson.

Johan kommer att, tillsammans med Thomas Olsson och Urban, utgöra trion som från och med i torsdags arbetar tillsammans, något han har sett fram emot att få göra.
– Jag har arbetat på fristående bank tidigare och då på Häradspar-banken i Mönsterås och på storbanken Swedbank i Oskarshamn som jag senast kommer ifrån. Jag hoppas att mina 14 år på andra banker kan ge ytterligare positiv input till Högsby Sparbank inte minst för att jag arbetat med kunder inom jord och skog men även med företag inom de mest varierande branscher.
Johan är dock inte helt ny för sin arbetsgivare. Han fick ett vikariat på banken precis efter sin studietid. En praktik som varade i 2 år.
– Ja det var en lärorik tid och jag ser det lite som att jag är tillbaka där jag en gång började min bana. Jag och min familj bor ju här i Högsby och nu kan man verkligen säga att man bor och arbetar i bygden
Urban tillägger;
– För oss som en lokal bank så är närheten till våra kunder och en hög service A och O för att kunna få trogna kunder.  Vi utökar även på privatkundsidan med att nyanställa även här, vilket bekräftar att vi får allt fler kunder.
I samband med nyanställningarna så bygger man om lokalerna för att anpassas till fler medarbetare.

Johan Mörstam 31 år fru och två barn.
Favoritplats:  Högsby kommun.
Favoriträtt:  Älgfilé.
Favoritmusik:  Gyllene Tider.
Favoritbok:  Dagstidningar.
Favoritfärg:  Orange.
Detta gör mig mest arg:  Orättvisor.
Detta gör mig mest glad:  Mina barn och fru.
Gör på fritiden:  Ute i skog och mark.

Gunilla C Johansson


Publicerat

i

av

Etiketter: