Möjligheternas kväll

Hallå där Lotta Berggren, huvudkoordinator för Möjligheternas kväll.

Hur går planeringen inför Möjligheternas kväll?
– Jo tack riktigt bra… nu är det stort tryck på biljettförsäljningen.

Vem kan köpa biljetter?
–  Den som vill. Vi har sålt biljetter till personer som bor i Kalmar, Oskarshamn och Fliseryd. Många har en eller annan koppling till
kommunen, men alla har det inte, utan hänger på vänner som bokat biljetter.

Måste man ha ett företag för att åka till Möjligheterna Kväll?
– Nej, det där är en missuppfattning som jag verkligen vill dementera, däremot så har vi försökt att samordna utdelning av olika utmärkelser och stipendier som vi delar ut denna kväll.

Underhållning – blir det någon?
– Det kan man nog säga, klockan 17.30 slår vi upp portarna med mingel och tillbehör. Kvällens moderator Magnus Sandholm håller ihop kvällen och underhållningen startar med Timoteij på scenen redan
kl 18.30 – så kom i tid. Därefter tar prisutdelningen vid och följs av underhållning på hög nivå av komikern Lars Magnusson tillsammans med förrätt och huvudrätt. När vi alla är riktigt mätta och glada så kommer På G att bjuda upp till dans natten lång.

Ständiga frågan, vad är det för klädkod som gäller?
– Det är en festkväll där vi vill fortsätta med att sätta lite guldkant på kvällen, så vi har samma kod som vid förra året det vill säga, kavaj. Hoppas alla tar på sig sina bästa dansskor.

Något nytt för i år?
– Ja det är en hel del, men nämnas kan att vi har i år beställt stolar som är klädda med tyg så att vi sitter lite bättre än förra året, det är ju som bekant de små detaljerna som gör det.

Ville du säga något mer?
– Vi passar också på att tacka alla sponsorer.
Tack också till er alla i planeringsgruppen, Sthina på  Stabygården, Gunilla på Wåhlins, Karin på Sandholms och Roger Welke, RV AUDIO  för gott samarbete. Hjärtligt välkomna önskar jag Lotta, Företagarna i Högsby, Jonas, Högsby Kommun och Magnus, Högsby Sparbanks Näringslivsstiftelse.

// Gunilla C Johansson


Publicerat

i

av