Möte bar frukt

I en grupp bestående av bland annat företagare, banker, fastighetsägare, Mittpunkt, Kommunen och tidningen Innehåll, har man diskuterat olika möjligheter för att främja handeln i Högsby kommun. Flera förslag ligger för bearbetning och först ut blev en ökad spridning av tidningen Innehåll.

Projektet finansieras tillsammans av Högsby Sparbank, Handelsbanken och tidningen Innehåll. Denna satsning kan ses som ett del-resultat från de handelsmöten som har hållits under tidig höst under ledning av Jonas Högquist.

– Vi ser detta som ett mycket positivt initiativ från trion och hoppas och tror att detta kommer att falla väl ut. Jag tycker att detta är ett bra sätt att marknadsföra allt positivt i kommunen och den bredd på näringslivet som vi faktiskt har, tycker Jonas.

– För att kunna driva företagsverksamheter vidare behöver vi nya infallsvinklar. Vi på Mittpunkt hoppas på ett uppsving för många. Att handla lokalt är viktigt, men även att kunna locka de som bor lite utanför kommungränserna. Vi använder begreppet Möjligheternas kommun, något som vi gärna visar för ännu fler. Det känns bra att det händer konkreta saker i handelsnätverket, menar Bengt-Åke Lundin på Mittpunkt.


Publicerat

i

, ,

av

Etiketter: