Nytt byggföretag i Fågelfors

Martin framför garaget som han byggt.

Efter 12 år som anställd på Attacus i Fågelfors bestämde sig Martin Reinholz att ta steget till egenföretagare. Han startade upp Mare´s Entreprenör AB strax efter nyår och har redan fått uppdrag.

Text och bild: Gunilla C Johansson

– Jag är mycket tacksam och glad över mina alla år på Attacus där jag jobbat med allt från ren produktion till projektledning. Det är denna kunskap och erfarenhet som ligger till grund för att jag vågar ta steget som företagare.
Martin berättar att han fortsättningsvis men genom sitt företag utför vissa arbeten åt Attacus.
– Ja det är det bästa betyg man kan få och ett litet bevis på att det finns ett förtroende oss emellan.

Egenföretagare
Som egenföretagare och genom sitt företag erbjuder han olika byggtjänster, från att bygga garage, altaner och andra trädgårdsprojekt till att ta fram ritningar.
– Det är bara att höra av sig om man funderar på att bygga om eller till sitt hus eller andra byggnationer på tomten. Här säger Martin och visar, detta garage har jag byggt där delar av stommen kommer från Attacus. För att få plats med husbilen så har jag byggt på och höjt takhöjden och anpassat det för att få bästa möjliga funktion.

Martin och hans fru flyttade till Fågelfors sommaren 2006 och det var drömmen om att bo på landet som tog dem till trakten.
– Vi bodde i Hamburg i forna Östtyskland och kände att vi ville flytta till en plats där vi kunde låta våra barn växa upp i en miljö nära naturen. Efter ett antal veckor i husbilen en sommar så fick vi upp ögonen för detta hus som då lågt ute till försäljning och på den vägen är det.
Att flytta hit och bo här med familjen och se våra två barn växa upp här känns så bra säger Martin.

Så  du som vill rusta upp staketet runt din tomt, byta vindskivor på ditt hus eller behöver hjälp med att måla om huset, hör av dig uppmanar Martin.


Publicerat

i

av

Etiketter: