Ombytta roller

Ann-Sofie Karlsson från Fågelfors är sedan förra veckan butikschef på Coop i Högsby. Hon var tidigare butikschef i Vimmerby där Björn Johansson nu börjat efter att ha varit butikschef i Högsby.

Vi hälsar dig Ann-Sofie, varmt välkommen till Högsby
– Tackar, det känns bra att jobba på hemma-plan. Vi slipper resorna både jag och Björn. Det är lite skillnad att arbeta där man känner folk. Man får en naturlig kontakt och blir lite av en handlare på orten. Jag tyckte att det var lite skönt att jobba på annan ort och vara lite anonym men nu när jag är här så är det betydligt roliga att kunna säga hej, och verkligen känna igen kunderna som kommer in.
Ann-Sofie började sin bana inom branschen med att arbeta på ICA. Sedermera gick hon över till Coop och varit där fram till i dag.
– Trivs bra där jag är nu och hoppas att ännu fler väljer att handla på hemmaplan.
De nya öppettiderna har slagit väl ut och  är något som vi fortsätter med. Vi kommer fortsätta se över vårt sortiment och utbud för att möta kundernas efterfrågan.

Rötter i Fågelfors
Ann-Sofie bor i Fågelfors med sin man. Då och då får de besök av de numera utflugna döttrarna som bor i Stockholm respektive Växjö.
Ann-Sofies farmor Vivvi var uppvuxen i Fågelfors och Ann-Sofie flyttade ner från Stock-holm då hon var 20 år eftersom hon då träffade sin nuvarande man Peter.
– Så på den vägen blev jag återigen en Fågelforsare om än ingift.

Bästa fredagsmyset: Gillar tapas och god dryck.
Bästa med att bo i kommunen: Tycker om att det är lugnt och nära till naturen, kan låta klyschigt men det är så sant. Så skönt att sitta på altan och njuta av tystnaden. Vill jag uppleva de större orterna så är det bara att besöka någon av döttrarna.

Gunilla C Johansson


Publicerat

i

av

Etiketter: