Sandholms inspirerar

Personlig stil hela vägen

Eftersom utomhussäsongen sjunger på sista versen så är det flera som redan påbörjat planering inför målning- och tapetseringsarbeten inomhus.
Då infinner sig snart funderingarna på vad som är rätt, fel, inne och ute.

Vi stämde möte med Karin på Sandholms Färg och Golv och frågade om vilka trender det är som är på tapeten, eller i ropet om man så vill.
– Oj, svår fråga som egentligen inte har något svar som säger hur det ska vara. Det är nog snarare så att det fortsätter med att var personligt. Att kunna måla om eller tapetsera en fondvägg i ett rum där färgerna stämmer med möbler och textilier.

Karin visar upp ett exempel i butiken där bordet från 50-talet är helt i original, medan stolen är målad i en varm röd ton. Stolsbenen och ryggen är spraymålade i guld, och fondväggen med tapet fångar upp möblernas färgtoner på ett harmoniskt sätt.
– Detta kan vara ett sätt att behålla eller lyfta fram det där gamla bordet som man inte riktigt vet var man ska placera för att det ska passa in. Väv in möblernas färg i en fondvägg och du får en modern och samtidigt personlig stil.

Ytterligare inspiration
För att få ytterligare inspiration surfa gärna in på  http://trendpanel.nordsjo.se
Här kan du ladda upp en bild på det rum du vill måla om. Trendpanelen på Nordsjö tittar på bilden och återkopplar sedan förslag på färgsättning till dig.


Publicerat

i

av

Etiketter: