Tid kvar att fynda

Gith Jonassons utförsäljning av varor i butiken Garpen på Storgatan har verkligen tagit fart, men än finns det varor att fynda.

Text och bild: Gunilla C Johansson

– Vi har en hel del artiklar till riktiga specialpriser här i butiken som passar utmärkt som student- eller konfirmationspresent. När vi var på besök så var det många som passade på att handla men även att lämna in filmrullar för framkallning av bilder samt ta foto till körkort. – Vi erbjuder dessa tjänster så länge som vi håller öppet, och hur länge det blir det vet jag inte riktigt ännu. Det börjar bli ganska tomt på vissa hyllor som du ser säger Gith och pekar på glasmontern med guldsmycken.

Hur känns det nu då att avveckla din butik?

– Det var stor vånda innan jag tog beslutet, men nu när det väl är fattat så känns det bra om än lite konstigt. Allt har sin tid och jag är glad över att jag har drivit verksamheten.

Vad tänker du göra när du stängt butiksdörren för sista gången?

– Det vet jag inte riktigt ännu, men det finns en liten plan. Jag vill passa på att önska alla andra som driver butiker i kommunen varmt lycka till och jag är glad att så många väljer att handla lokalt. Det jag själv uppskattar mest är den personliga kontakten, oavsett vilken sida disken jag befinner mig avslutar Gith.


Publicerat

i

av

Etiketter: