Utökad service

Strax innan sommaren stod kontorshörnan klar hos RingUp på Järnvägsgatan, Högsby.

Markus Jakobsson, butikschef berättar hur man sett ett uppdämt behov av närhet till kontorsmaterial i Högsby och ser att detta faller väl in i arbetet att serva företags-
kunder.
– Vi arbetar ju dagligen med IT-lösningar här i butiken, att då komplettera verksam-heten med kontorsmaterial ser vi som naturligt. Då kommer en pärm som ett brev på posten säger Markus som berättar vidare.
– Att behöva sätta sig i bilen och åka flera mil för få fatt på det man behöver till kontoret behöver man nu alltså inte längre. Det ska vara enkelt och bekvämt att driva företag i trakten och saker och ting ska bara fungera. Att vi då på plats kan serva, det har flera av våra kunder redan upptäckt. Att handla på nätet är inte alltid vare sig billigt eller enkelt, och framför allt så kan man inte få leverans samma dag.

Pennor och pärmregister
– Nu kan man komma in till oss och köpa en penna eller ett pärmregister, alltså precis det man behöver. Även om man har den bästa IT-lösningen så är en fungerande penna nog så viktigt. På plats i butiken i Högsby träffar man framför allt Marcus Jonmyren och Malin Jonsson. De är behjälpliga med allt från kontorsmaterial, till frågor runt mobilabonnemang, telefoni, bredband eller om man så vill köpa vackra inredningsdetaljer och present-artiklar. Butiken bemannas även av Josefin Jakobsson som för närvarande är mamma-ledig. Markus är mest ute på fältet och arbetar och besöker företagskunder på plats. Vill man som företagskund få svar på frågor runt IT-lösningar kontakta gärna Markus.

Överlevnadsfråga
– För företag är en fungerade IT-lösning en överlevnadsfråga, både för att få kontakt med kunder och för att kunna beställa varor från sina leverantörer.

Gunilla C Johansson


Publicerat

i

, , ,

av

Etiketter: