Vi sadlar om, tillsammans!

Tillsammans, vilket starkt och viktigt ord i tider som dessa. Tillsammans kan vi skapa förändring, både i stort som i smått, både lokalt, nationellt som internationellt.  Hjälps vi alla åt kan vi förändra det lilla, det stora och till och med flytta berg.

Den kollektiva gemenskapen kanske värmer ett hjärta precis just nu, skapar trygghet och nya möjligheter runt om i världen. Att säga hej, att erbjuda någon en hjälpande hand eller kanske skänka en slant, precis som eleverna på Fröviskolan, årskurs F-6 nyss initierade när de sprang för fred. Tillsammans med företag runt om i kommunen som sedan sponsrade varje varv eleverna sprang och skänkte pengar till Ukraina, magiskt!
Jag som skriver den här krönikan heter Mathias och är sedan förra numret ny ansvarig utgivare för magasinet Innehåll. Till numret du nu håller i din hand har jag och fotograf Jonas också gjort vårt första gemensamma besök i Högsby kommun. Vi har tillsammans tagit del av eldsjälar, spännande historia och vacker miljö. Jag klarar inte av att producera läsvärda texter utan hans fantastiska bilder eller Annelies goda öga över layout och formgivning. Tillsammans skapar vi magasinet Innehåll som från och med detta nummer börjar anta en annan form och få ett annat innehåll.
Men vi behöver bli fler som hjälps åt för att höja värdet för er läsare. Vi behöver få fler annonsörer som vill nå ut till kunder och som också inser värdet av ett lokalt magasin som riktar sig till exakt rätt målgrupp. För med 7000 tryckta exemplar är det många som nås av just ditt budskap eller ditt erbjudande som annonsör. Har du aldrig tagit del av oss som ett annonsforum för just dig och din verksamhet, bläddra vidare och ta del av vårt erbjudande inför nästa nummer.

Från och med nu gör vi magasinet Innehåll tillsammans, för det är då vi blir lite extra starka, kan skapa de där extra spännande artiklarna med de extra fina bilderna och med den där viktiga sista touchen rörande form och färg. Saker som också är viktiga i ditt val av annonsforum såklart.
Bor du i Högsby kommun eller där magasinet ges ut, tipsa oss om spännande uppslag och idéer, häng med på vår resa. Vi gör det tillsammans vet ja G

//
Mathias

Foto: Jonas Persson

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter: