Walk and Talk– nytta med nöje

Mikael Max, ledamot i styrelsen för Företagarna Högsby för andra året var en av ett 15-tal deltagare på senaste Walk and Talk.

Text: Gunilla C Johansson. Bild: Privat

– Vi träffas, går och pratar samtidigt, ett avslappnat sätt att träffa andra och diskuterar företagande, där många ideér kommer fram. En promenad brukar vara på runt tre kilometer och avrundas med lite fika.
Mikael berättar vidare att dessa träffar är ett sätt att få fler medlemmar att komma på arrangemang och att det behövs olika mötesformer.

– Jag hoppas att få ser ännu fler företagare som hänger på och följer med ut på en av dessa turer. Det är bara att föranmäla sig och att klä sig efter väder. Nu senast så körde vi Walk and Talk här i Högsby där vi dels stannade till hos företagaren Rolf Berkeby där vi fick en presentation av verksamheten tillsammans med lite glögg. Därefter gick vi vidare till kommunhuset för att få information av bland annat William Vitikainen.
På de få träffar som vi hunnit avverka hittills har deltagarna uttryckt att det varit positivt och att man ser fram emot nästa liknande träff. Som det ser ut nu så planerar vi nästa träff till slutet av januari.
Det är viktigt med vardagsmotion vilket man får genom denna mötesform, verkligen nytta med nöje på många sätt summerar Mikael Max.


Publicerat

i

av

Etiketter: