Äntligen – Högsbyhöst är här!

Att det finns vacker natur att uppleva i Högsby kommun under sommarsäsongen har väl knappast undgått någon. Efter sommarens härliga naturupplevelser i form av fisketurer, bad, skogspromenader och cykelturer kan det kännas riktigt mysigt när höstmörkret kommer och vi får söka oss inomhus, krypa upp i soffan och tända ljus.

Somliga får energi av när höstens dagar fylls av klar luft och vackra färger, medan andra kanske tänker på den annalkande vintern med allt vad den innebär.
Oavsett om du gillar hösten eller inte så är en sak säker, i denna tidnings mittuppslag erbjuds alla kommuninvånare ett rikt utbud av aktiviteter att fylla fritiden med.
En Högsbyhöst där evenemang både för unga och äldre går hand i hand och där vi hoppas att alla kan hitta någon aktivitet som lockar.
Höstens program bjuder på såväl barn- som vuxenteater, ett rikt utbud av nya filmer på Berga Bio, olika aktiviteter som arrangeras av våra aktiva föreningar, sagostunder och Kulturmåndagar på biblioteket, Festival A-Ö m.m.

Anna, Carina, Christina, Ulla M, Gunilla och Ulla P som jobbar med Högsbyhöst, hoppas att alla hittar något evenemang, kurs eller aktivitet som gör att just du får lite guldkant på tillvaron.
Vi på Innehåll önskar alla läsare en riktigt härlig Högsbyhöst!

Gunilla C Johansson


Publicerat

i

av

Etiketter: