Nystart

I dagarna har Hemel/RingUp fått klart sin data-verkstad och numera kan du som kund lämna in din telefon och datautrustning till ett och samma ställe.

– Tidigare har man som datakund fått ta sig till Storgatan och lämna in sin dator och åka till Järnvägsgatan och Gallerian för att få hjälp med sin telefoni. Nu har vi samlat allt på ett och samma ställe vilket vi hoppas att våra kunder uppskattar säger Markus Jakobsson, butikschef på Hemel/RingUp.
I dataverkstaden arbetar Stefan André sedan 11 år tillbaka och trivs bra med sitt arbete som tekniker.
– Det är verkligen varierande arbetsuppgifter och man vet inte vad för arbete som dyker upp under dagen. Att vara här inne i Gallerian är positivt då det är mycket liv och rörelse här jämfört med tidigare lokaler. Hoppas att ännu fler får vetskap om data-verkstaden nu när vi är mera, så att säga, publika.

Stefan passar på att ge ett par tips
till dig som har en dator
– Öppna inte upp mail eller klicka upp bifogade filer från okänd avsändare, de innehåller med största sannolikhet virus. Just nu är det många som får mail med falsk avsändare som påstås komma från ”Skatteverket” och att man ska få tillbaka pengar och därför uppmanas ange sitt kontonummer. Se även till att du har ett uppdaterat antivirusprogram som kan ta hand om virusattacker.
Högsby filial till Berga
Sedan nyår så har Lilla Butiken i Berga inredningsdetaljer inne på Gallerian till försäljning.
– Ja det är lite roligt att Högsby är filial till en verksamhet i Berga med fina inredningsdetaljer säger Markus med glimten i ögat.
Nyanställd sedan nyåret som
säljare hos Hemel/RingUp är Dennis Herdinius, 19 år.
– Jag trivs bra och gillar att träffa kunder och kunna ge tips och råd inom telefoni. Jag hjälper även till i Gallerian och i
kassan. Det blir väldigt varierande arbetsuppgifter som jag verkligen gillar säger Dennis.
Markus flikar in,
– ja nu finns det ett större utbud här i Gallerian och med den nya serveringen som Mackens Café står för så tycker vi och de kunder vi pratat med att området fått en liten nystart.
//Gunilla C Johansson


Publicerat

i

av

Etiketter: