Företagsamma bröder startar eget!

Planerna på att starta eget företag hade funnits ett bra tag när bröderna Mats Karlsson och Magnus Karlsson bestämde sig för att våga satsa. Från och med den 1 maj driver de MGK AB VVS & Gräv tillsammans och ser fram mot en spännande vår och sommar.

Trots sin unga ålder har bröderna Karlsson sammanlagt 25 års arbetslivserfarenhet från sina respektive yrkesområden och nu ska de för första gången prova på livet som egenföretagare. Mats har tidigare haft anställning som grävmaskinist och Magnus som VVS-montör och när de slår ihop sina yrkeskunskaper kan de erbjuda sina kunder ett brett utbud av tjänster inom både VVS och grävjobb.
– Vi vet att vi är duktiga på det vi gör och många känner redan till våra namn i branschen, säger Mats. Det finns en stor efterfrågan på det vi kan leverera och det gjorde att vi vågade ta steget och satsa fullt ut.
Bröderna är uppvuxna i Berga och har därmed god lokalkännedom och ett stort nätverk när de nu etablerar MGK AB VVS & Gräv med upptagningsområde främst i Högsby och Mönsterås där grabbarna numer bor.
Magnus utför installationer samt service inom en rad olika områden, bland annat värmepumpar, element samt varmvattenberedare och han utför alla slags VVS-arbeten i kök och badrum.
– Jag är flexibel och gör mitt bästa för att bistå vid akuta ärenden som kräver omedelbara åtgärder säger Magnus.
Mats ansvarar för uppdragen som rör grävjobb och utför tjänster som till exempel dräneringsarbeten, utgrävning
för avlopp samt plattläggning eller andra anläggningsarbeten.
– MGK AB VVS & Gräv riktar sig både till privatpersoner samt företag och oavsett uppdragens omfattning vill vi alltid göra vårt yttersta för att göra våra kunder nöjda. Vi gillar verkligen det vi gör och är övertygade om att det speglar av sig i vårt arbete. Vi är noggranna, lösningsorienterade, flexibla och har ett genuint intresse för de jobb vi utför. Det ska bli roligt att driva företag tillsammans med min bror och vår förhoppning är att det ska gå bra, avslutar Mats.

Text och bild: Nina Sabel


Publicerat

i

av

Etiketter: