Innehåll – Mediapartner och en av två huvudsponsorer

Gunilla C Johansson, Wåhlins och Stellan Emrin, Högsbydagarna tar varandra i hand och är överens om nästa års samarbete som bland annat innebär att Innehåll bevakar nyheterna runt Högsbydagarna.

– Det känns bra att vi får backup av tidningen Innehåll och att projektgruppen redan är i full gång med planeringen inför nästa års upplaga av Högsbydagarna. Styrelsen och projektgruppen jobbar på och vi har redan haft flera planerings- och beslutsmöten, säger Stellan.

– Vi på Innehåll vet att Högsbydagarna engagerar och är viktig för många. Dels för alla hemvändare som vi kan knyta kontakt med, men även för att träffas under trevliga former. Så vi ser fram emot Högsbydagarna, något som är till för hela kommunen, tycker Gunilla.

Nytt för i år
Nytt för i år är en så kallad SMS-tjänst. Det innebär att man som privatperson kan vara med och stödja Högsbydagarna.
– Det är så många som undrar vad de kan göra för att hjälpa till, då är detta ett sätt. Genom att skicka i väg ett SMS så innebär det att du stödjer Högsbydagsföreningen med 100:-.
I dag är man en grupp som består av styrelsen och ytterligare närmare 10 personer som engagerar sig i Högsbydagarna.
– Det är som bekant lättare att få saker och ting genomförda genom att låta fler göra färre saker än att några få ska göra allt…

Läs mer om Högsbydagarnas SMS-tjänst i denna tidnings annons.

//Gunilla C Johansson


Publicerat

i

, , , ,

av