PÅ G och biljettsläpp

DSC_0515

– På måndag släpper vi biljetterna till årets Möjligheterna kväll 2013. Kvällen kommer att bjuda på ett digert utbud av såväl förstklassig mat och dryck som underhållning menar Lotta Berggren aktiv i gruppen som håller i trådarna för Möjligheternas kväll på Stabygården.

Planeringen är i full gång och arrangörsgruppen har jobbat stenhårt för en fantastisk kväll.
– Det är många bollar i luften och några har vi plockat hem. Coverbandet PÅ G från Åseda kommer att underhålla under kvällen vilket vi är mycket glada för.
Bandet har gjort sig kända i musikbranschen som ett erkänt bra coverband. Det gör att det känns extra roligt att de lägger in oss i sitt spelschema menar Lotta.
Projektgruppen håller på att förhandla med ytterligare artister vilket i skrivande stund inte är helt klart.
Biljettsläpp
på måndag
– På måndag släpper vi biljetterna och med tanke på alla telefonförfrågningar så är intresset stort. I år kan man betala in pengar direkt till
bankgirot och hämta ut biljetter hos Sandholms Färg & Golv. Glöm inte att ta med kvitto på betalningen. Det går också bra att betala och hämta ut biljetter direkt i butiken.

Så bjud in dina anställda, kollegor och vänner redan nu till Möjligheternas kväll.
Då man är mitt uppe i planeringsarbetet så kommer gruppen till nästa nummer med fler nyheter och information om kvällen. Spänningen stiger.
Läs mer om biljettköp och villkor i annons i tidningen.

//Gunilla C Johansson


Publicerat

i

, ,

av