Rocka loss!

Annlouise Front från Grönskåra rockade loss tillsammans med Brolle och Charlotte Perrelli i Fågelfors Folkets Park. Hur häftigt som helst! sa Annlo efteråt.

Cirka 900 personer kom när Brolles rockiga folkparks-turné för andra året i rad arrangerade cruising med raggarbilar från Högsby till Fågelfors, och sedan uppträdande i Folkets Park. Brolle trivdes bra redan bakom ratten i en av Fågelforsbilarna, innan han öste på för fullt från Fågelforsparkens stora scen.
– Kanske skrämde regnskurarna som kom under kvällen bort några hundra besökare, men vi måste vara klart nöjda ändå. Det blev en härlig show! sa Mats Persson från folkparksföreningen.
Brolle, Charlotte Perrelli och deras medartist Mimi Werner bjöd på solosång, duetter och mer därtill i rockens tecken, precis som energiknippet Annlouise Front, som är uppväxt i Grönskåra och numera bor i Åseda.
– Det var jättekul, bra musik och ett härligt gäng att få spela tillsammans med, sa Annlouise efteråt bakom scenen medan Charlotte Perrelli bilade i natten en timma söderut för en stund med sin släkt i södra Småland innan lördagens uppträdande utanför Sörmland.
– Lite grand har jag lärt känna Brolle, och det var ju jättekul, inspirerande, att höra honom säga att jag är hans favorit, sa Annlouise.
– Jag är en av de 16 som är med och tävlar om årets rockröst, som ska utses i september. Från början hade 1 500 personer anmält sig, så det är ju häftigt bara att komma med så här långt.
Annlouise sjunger annars i bandet Frontback som nyligen fått skivkontrakt och ska släppa platta vid årsskiftet. I Fågelforsparken med Brollegänget, och inför nya och gamla lokala fans, bjöd hon på sin egen version av Guns´n roses monsterhit Paradise City.
Mats Persson från Parkföreningen hoppas på minst en stor musikfest i folkparken även nästa sommar.
– Inget är klart ännu, men det är vad vi jobbar för, sa han.

Text och foto: Fredrik Loberg


Publicerat

i

, ,

av