Innehåll Nr 2 februari 2013

– Hon fick sommarjobbet på Statoil och en dag kom Magnus in och skulle betala bensinen, å det sa klick. Det var sommaren -97. Karin och Magnus blev ett par och sen är det ju ingen hemlighet att de numera är gifta.

– Vi har två fantastiskt fina söner som vi är mer än stolta över, säger Karin Sandholm.
Karins mamma Kerstin jobbade då och även i skrivande stund på Fröviskolan som skolsköterska så kopplingen till Högsby fanns där redan lite i bakgrunden.

Under hela hennes uppväxt så hörde hon  sin mamma säga  att nu åker jag till Högsby  och jobbar, eller åker till Högsby och handlar. Så nog fick Karin en och annan dos av Högsbyinfluenser.
– Om man frågar mig vad jag tycker om Högsby så tycker jag om det allra mesta.  Man blir lätt hemmablind. Det är bra att påminna sig om det där självklara. Det vackra kommunhuset som ligger intill Emån som slingrar sig genom hela kommunen, och vår fina kyrka som ligger mitt emot kommunhuset. Hur naturskönt är inte detta. Jag vet många med oss som hyrde kanoter i somras och som tog en tur längs Emån. Det var minsann inte en dag för tidigt. Nästan så att man önskat att man gjort detta tidigare. Det var både fint och minst sagt spännande att göra något lite annorlunda tillsammans med goda vänner.

Ladda ner som pdf

[issuu layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Fwood%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=130222094632-60bd4e91602844329e516e010cffbf49 docname=innehall2013 username=poklek2000 loadinginfotext=Innehall showhtmllink=false tag=innehall width=420 height=299 unit=px]

 


Publicerat

i

,

av